Стефан д-р Димитър Чолаков
Форум
Къде... от Швеция

НЯКОЛКО РЕЛИГИИ И ТЯХНИТЕ ПОЛЗВАТЕЛИ

     НЯКОЛКО РЕЛИГИИ И ТЯХНИТЕ ПОЛЗВАТЕЛИ
     
      --
      --
     
      Имам право да поставя от електнната поще нещо и Аз съм решил на първо време да представя този знак направен от Известиния наш Пиппи - Червен Пиппи - Лонгстром от България, който има име - St. Rumen Aleksiev"
     
      Заглеждайки се в двете поставени ръце и символичните знаци трябва да си призная, че малко съм запознат, но съм срещал различни ръце или длани с подобни послания.
     
      Тук вече има философия в това, което е изпратил нашия приятел - St. Rumen Aleksiev" !
     
      Хубаво е, че има такива хора да отворят някой забравени странци или такива страници дето не са ни показвани по един или друг повод.
     
      Признавам си, че това е една религия, която ми е малко позната и си мисля, а то е и така, че тя има нещо много добро в нея !
     
     
     
      [img]http://www.holywar.org/CART151.gif[/img]
     
      Посланието на линиите, който свързват картините обясняват някой неща, както и тези линии на юдейската религия и сатанинството проявено в САЩ президента Джордж Буш - Младши, който се моли в черква и бомбандира хората !
     
      ТОЙ БЕШЕ МНОГО РАДЕСТЕН, ЧЕ ХВАНАХА САДАМ ХЮСЕЙНИ И ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ ПРИКЛЮЧИ, А СЕ ОКАЗВА, ЧЕ НАРОДА В ИРАК, А И В АФГАНИСТАН ВСЕКИ ДЕН СЕ ВЗРИВЯВА И СЕ БОРИ СРЕЩУ АМЕРИКАНСКАТА "СТАТ-уй-Я НА СВОБОДА", КОЯТО СЕ НАСАЖДА С ОРЪЖИЕ И НАСИЛИЕ, ЗАДЕДНО И С ДРУГИТЕ "БРАТСКИ АРМИИ", В КОЙТО УЧАСТВА И БЪЛГАРИЯ С РАЗРЕШЕНИЕТО НА ЮДЕЙСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МАЙМУНА БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ИЗПРАТИЛ БЪЛГАРИ ДА УБИВАТ В ЧУЖБИНА ! / България трябва да направи референдум за подобна престъпна акция и той да си каже думата, дали ще бъде воено-любив или миро-любив ! Тази теория би трябвало да я учил Георги Седевчев Първанов , като ученик, студент, войник, и завършил за историк с титла - Доцентин ! /
     
     
     
     
      [img]http://www.geocities.com/jimmytoppp/ra-firma-oo7.jpg[/img]
     
     
     
      [img]http://www.holywar.org/CART151.gif[/img]
     
      ТАЗИ МАЙМУНА ГОЦЕ - ШПИОНИНА, ТРЯБВА ДА СЕ Е УЧИЛ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ СЕ КРИТИКУВАШЕ ОТ ЗАПАДНИТЕ СТРАНИ И САЩ ЗА УЧЕСТИЕТО НА БЪЛГАРСКИ ВОЙСКИ В "ПРАЖКАТА ПРОЛЕТ" ОТ 20 АВГУСТ 1968 ГОДИНА, КОГАТО ВЛЕЗНАХА СОЦИАЛИСТИЧЕСИТЕ ВОЙСКИ В ЧЕХОСЛОВАКИЯ, ЗА ДА ПОДТИСНАТ ТОГАВАШНОТО СВОБОДОМИСЛИЕ !
     
     
     
      [img]http://www.geocities.com/jimmytoppp/ra-firma-oo7.jpg[/img]
     
      СЕГА СЕ ПРАВИ СВОБОДОМИСЛИЕ В ИМЕТО НА САЩ И ЮДЕЙСКИТЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ ОТНОВО С ОРЪЖИЕ И БЪЛГАРИЯ Е УЧАСТНИЧКА. МАЛКА БЪЛГАРИЯ ПОМАГА НА НОВИЯ "ГОЛЕМИЯ БРАТ" ПРЕСТЪПНИК - САЩ ! МАЛКА БЪЛГАРИЯ НЯМАЛО ДА НАХРАНИ "ГОЛЯМИЯ БРАТ", КАКТО СЕ РАЗКАЗВАШЕ ОНЗИ ВИЦ ОТ ВРЕМЕТО НА ЮДЕЙСКИЯ СЪВЕТСКИ ПСЕТО-КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕД ... ДА, НО МИЛИАРДИТЕ ДЕТО ОТИВАТ ЗА САЩ ИНТЕРЕСИ, А НЕ ЗА БЪЛГАРАСКИЯ НАРОД ПОКАЗВА, ЧЕ ТОВА Е ПРЕСТЪЛЕНИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !
     
     
     
      [img]http://www.holywar.org/CART151.gif[/img]
     
      Днес 1 май 2008 година на демонстрациите, който се правят в Швеция, А и тука в град Векшьо, където говориха млади хора, както и ръководителят на Комунистическата Партия на Швеция от град Гьотеборг, заклеймиха участието на Швеция и опитите на Швеция да участва в престъпни действия в Ирак и призова да се изтеглят шведските войници от Афганистан !
     
      Престъпникът президент Бил Клинтон същото правеше подобни престъпления, когато излизаше от черква с Библия в ръка и даваше нареждане да се бомбандира Сърбия и сръбски народ с неутронно оръжие.
     
      ПОТЪРПЕВША СТАНА И БЪЛГАРИЯ С ОТНЕСЕНИТЕ РАДИО-АКТИВНИ ОБЛАЦИ ПАДНАЛИ С ДЪЖДОВЕТЕ НАД ЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ !
     
      Тогавашният български президент Петър Стоянов вършеше същите престъпления да помага НАТО и САЩ интереси, както се вършат и от маймуната снимала се с президента на САЩ ! Това не е достойнство !
     
      Това трябва да се запомни !
     
      Стефан д-р Д Чолаков
     
      1 май 2008
      Кралство Швеция
      ---
      ---
     
      Препращам ти някои мейли от Пип. Ти прецени кои части да публикуваш и кои не.
     
      Цар Кару І / Каруцар Пайтонджия
     
      ----
      ----
     
      Date: Fri, 9 Nov 2007 21:35:52 +0200
      From: u_ra@abv.bg
      To: karutzar@hotmail.com
      Subject: Отговори
     
      Браткиш Каро, пробвам се 1 по едно да отговарям с въпросите...:
     
      1)“Нептун в Скорпион” знам какво е, защото го имам(само, че не в 11 а в 7 дом)
     
      “Нептун в Скорпион” значи НЕУЛОВИМ(“джингиби”). В 11 дом е много ‘по-яко’ от 7 дом, и ти го доказваш от много време насам....но аз се нядявам да те ‘стигна’...Нептун в 11 дом е тип “Don Quixote de la Mancha”, докато в 7 дом е малко по-сур-релистчно...
     
      Марс и Плутон в Дева(аз също имам Плутон в Дева, което ще рече технически развит, Марс в Дева-рутиниран и дисциплинирано методичен.
     
      “Нептун в секстил с Марс и Плутон”?..-артистичен тип,но който се бори срещу човешките несправедливости, особено- със съдебната система.
     
      2)Ползвам най-вече “PhotoShop5”(старата ми любов), въпреки, че имам инсталиран и Photoshop9CS.
     
      3)Сидеров...’волната’ тема...Спомням си началото във форума, като пишеш статиите бяха супер...от мене май се впечатли(и го писа после в ‘Бумерангите’ си), че Ницше на намски в оригинал звучи по някак си ‘бойно’, взе, че си създаде ‘Атака’(нали е Овен/Воен, огнЕн)...и пусна Валкюрите...отоговаряше ми на мейлите, народен човек се правеше...после изведнъж нянка си темата за ‘еврите’ започна да се заглушава с темата за ‘турците’(не знайно защо кръвната религия на евреите пак сработи и при него)...какъв бе смисълът от РАЗКОНСПИРИРАНЕ НА ЕВРЕИТЕ И ТЕХНИЯ СЛУГА-СТАЛИН И ХИТЛЕР, след като пак тръгнахме по ‘кръвната жилка’?...Та нали именно евреите формулират ‘бога си’ на базата на ДНК-то си?...(което е висша степен на тамас/невежество).Волен преди да стане депутата ми писа писмои в което ми казва, че имало излседване, което доказвало, че над 50% от кръвта ни била от траките, т.е. – ние сме българи...Не успях да видя връзката, ма нейсе!!!...Траките не са славяни, но траките били ‘българи’!! J..После дойде шуробадажанщина с доведния син-Телецът, който гледа злобно и тъпо, Слави Бинев-архонта чалгаджия и мутрите му...
     
      4)Никът сменям често(дори в рамките на Pippi нали водя колко вариации и модификация имаше?.. Смених си ника, защото реших да застъпя от хипарската тема на кришнарската(ваишнавската). И е логично-първите ваишнави на Прабхупада са били хипита.... “U Ra” предполагам, че значи ‘цар U/V) “V” е знака на Вишну(знак за “Виктория”)...Споре дтебе какво значи, кажи твоята версия?... J
     
      5)Золотов....подскажи ми за що иде реч?...
     
      6)Специлано ти благодаря за съветите за Сканди, както и бих си запазил правото(с твое позволение, разбира се за бъдещи такива)...Между другото, нализ наеш, че Скандинавия иде от Лорд Сканда(Картикея), първородния син на Шива, който е самия Один, а Ваал-Хала е “Патала-лока”(понякога “Тапала-лока”)
     
      7)Не бях на концерта на Пърпълягите, но бях лятото в Ка-Варна на Робъ Плент..
     
      ...
      ...
      >-------- Оригинално писмо --------
      >От: Karutzar Paitondjija
      >Относно: RE: Pippi
      >До: "St. Rumen Aleksiev"
      >Изпратено на: Петък, 2007, Ноември 9 11:21:18 EET
      >----------------------------------
      >
      >
      >Пип, здрасти
     
      >Не ме гони параноята, но наистина имам съмнения относно това дали си стария Пиппи от едно време. За ареста на Чоли и бързото съдебно производство специално от Африка си дойде ген.Чобанофф.
     
      Чоли по типично негов стил - с плакати и мегафон е протестирал във Враца срещу бившия кмет. И сега се опитват да го отровят в затвора. Само, че няма да им стане работата. Чоли го съдят и в Шведско чифутската общност. За дискриминация! Щото ги бил дискриминирал
     
      >Би ли ми обяснил защо си смени ника на u_ra? И знаеш ли какво означава той? Щото аз зная.
     
      >Аз съм троен огнен + още 2 планети в Лъв. Празни 2,5,6,7,12 домове. Асендант Стрелец, Луна - Овен.
      >Северния лунен възел ти е на асенданта - странна карта имаш.
     
      >Защо изчезна толкова дълго време? Бил ли си в Кипър? Коя версия на фотошопа използваш? Знаеш ли мейла на Ленчето? Защо ти няма името на графичен дизайнер във издателството?
     
      >Поправям се - твоят ник - u_ra - е използван в началото на 2006г. за пръв път в нета. Какъв друг ник си имал преди това?
     
      >Питам те защото моят ник много често е дублиран от шадраванопикаещите сладки кученца (милите) - прочети ми в блога - http://karutzar.blogspot.com/ и ще разбереш
      >
      >Въпреки всичко се радвам че си жив и здрав. Не ти препоръчвам да ходите с каравана в Скандинавието през зимата - ще умрете от студ. Колата трябва да има зимни гуми със шипове - иначе на първия завой сте Ciao. Може и да отидете до западна Норвегия (там рядко има сняг - само студен дъжд, но през нощта става лед покрай фиордите) - голямо густо си е, но при всички положения ще трябва да минете през Лилехамер и Dombås където сега вече има сняг. Най-добре е през м. Май. Отидете нагоре - към фиордите - по-назапад. Там, по време на медитация (преди доста години) чух "гласеца" описан от пророк Илия - и намерих себе си.
     
      >Ще поддържаш ли старата си страница от мангокостоффото време?
     
      >Чувал ли си за Золотов?
     
      >Привет от мен. Държа погребалната каляска винаги готова. Не че ме интересуват политиците - животински инкарнации...
      >
      >Как мина концерта на Deep Purple в БГ?
      >
      >
      >Tzar Karo I / KaruTzar Paitondjija
     
      ---
     
     
      [img]http://www.geocities.com/jimmytoppp/ra-firma-oo7.jpg[/img]
      ---
     
      >Date: Thu, 8 Nov 2007 20:05:16 +0200
      >From: u_ra@abv.bg
      >To: karutzar@hotmail.com
      >Subject: Re: Pippi
      >
      >
      >Здравей, скъпи браткиш Каруцарю!
      >Чоли никога няма да го забравя и да искам, а явно ще го помнят и властите на йудео-зидарите и в Бълагряи и в Европа?!?. С малката разлика, че там където соц.комунизъм е имало е имало ДИРЕКТНО ЙУДЕЙСКО РОБСТВО.
      >
      >
      >Защо се връщал Чоли в соц. Бълагрия?...Бива ли така - в устата на вълка?.--Точно 1 месец преди рожденния му ден?...Кога и защо са го задържали?...Знаеш ли подробности?..Аз имам вуйчо на неговата възраст- 44-ти набор, и пак Стрелец, роден на 28 ноември. Каро, дай си данните да ти разгледам звездната карта?...
      >Аз съм на 28 янури. 1968,10:30 АМ, Варна...
      >
      >
      >>-------- Оригинално писмо --------
     
      >>От: Karutzar Paitondjija
     
      >>Относно: Pippi
      >>До:
     
      >>Изпратено на: Четвъртък, 2007, Ноември 8 14:15:56 EET
      >>----------------------------------
      >>
      >>
      >>Здравей u_ra
     
      >>Аз съм Каруцаря от Хе. От доста време търся стар форумец от Монитор - Пиппи.
     
      >>Ако си ти същия (и ме помниш) моля да ми отговориш.
     
      >>Чоли са го задържали вчера в полицията във Враца за 10 дни. Него помниш ли го?
     
      >>Привет и приятен ден
      >>
      >>Tzar Karo I / KaruTzar Paitondjija
     
     
     
     
     

[НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]