Стефан д-р Димитър Чолаков
Форум
Къде... от Швеция

ЗНАМЕ -2- ФЛАГ

     ЗНАМЕ -2- ФЛАГ
      -
      -
      СМЪРТ ЗА ЮДЕЙСКИТЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ УБИИЦИ
      БИШИТЕ ЮДЕЙСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ УБИИЦИ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ! ТЕ ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ !
      -
      Valter Kalashnikov
      ВАЖНО!!! РАЗПРОСТРАНИ НЕЗАБАВНО!
      -
      http://www.bnoshipka.org/
      -
      Когато престъпниците, се превърнат във власт, а държавата в престъпник - Правото да бъде съдия, принадлежи на всеки български гражданин!
      подп. Валтер
      -
      Във връзка с многобройни писма и запитвания от страна на нашите сънародници в страната и чужбина свързани с целите на Военният съюз и Българското Народно опълчение „Шипка“ - отговаряме едновременно на всички.
      -
      ЦЕЛИТЕ НА ВОЕННИЯТ СЪЮЗ и БНО Шипка са формулирани категорично и ясно, още в средата на така нареченият и пагубен за страната ни „ПРЕХОД“: - премахване на престъпният партийно олигархичен модел за управление, разграбване и съсипване на Отечеството, освобождението на България от чуждата финансово икономическа и военно политическа окупация, заемане на властовите позиции в държавата само от достойни български граждани без двойно гражданство, възмездие и съд за виновниците за Третата Национална Катастрофа и техните тайни кукловоди, стартиране на новото Българско Национално /военно, икономическо, духовно, научно-технологично, иновационо и културно - историческо/ Възраждане и връщането независимостта и суверенитета на БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.
      -
      ПЪТЯТ Е КАТЕГОРИЧЕН И ЯСЕН - с мирни методи и средства, ако продажната политическа класа незаконно узурпирала, разграбила и разпродала българските национални богатства, земя и природни ресурси и предала без срам и свян БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИДЕАЛИ И ДЪРЖАВНИ ИНТЕРЕСИ, прояви достатъчно здрав разум и желание за оцеляване. Или със силата на духа и оръжието ако същата се опита незаконно и с престъпното използване на силовите структури на държавата - да спре национално освободителната борба и жизнеутвърждаваща съпротива на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД - т. е. да продължи да оказва престъпно насилие над ВЪРХОВНИЯТ СУВЕРЕН - ПРЯК И ЕДИНСТВЕН РАЗПОРЕДИТЕЛ СЪС ВЛАСТТА И СЪДБИНИТЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО.
      -
      СРЕДСТВА ЗА ПОСТИГАНЕ НА СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ ЦЕЛИ И ТАКТИЧЕСКИТЕ ЗАДАЧИ - СЪЩО СА ИЗВЕСТНИ И ЯСНИ. ТЕ ЗАВИСЯТ ОТ ВЪЗНИКНАЛИТЕ В ПРОЦЕСА НА РЕАЛИЗАЦИЯ НА ЖИЗНЕНО ВАЖНИТЕ ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ЦЕЛИ, КОНКРЕТНИ СИТУАЦИИ И ОПЕРАТИВНА ОБСТАНОВКА ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ ПРОДАЖНАТА И АЛЧНА ПОЛИТИЧЕСКА СГАН И ОТДЕЛНИТЕ ПРЕСТЪПНИ ПАРТИЙНИ ВЪРХУШКИ, НЕЖЕЛАЕЩИ ДА ПОНЕСАТ СЪДЕБНАТА И ЗАКОНОВА ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОИТЕ ПРЕСТЪПНИ ДЕЯНИЯ
      -
      НИЕ НЕ СМЕ :- привърженици нито на национал социализма на немските евреи, нито на капитализма, юдео-болшевизма, троцкизма, либерализма, марксизма на еврейските равини, лъже демокрацията измислена от западните спец-служби и всякакви други престъпни и фалшиви еврейски идеологии и изми, зад които продажната нашенска алчна политическа сган и нейните клонинги и дъщерни партийки се опитват да прикрият своята престъпна разрушителна дейност. Не сме защото те използват тези фалшиви идеологии за да може да разделят народа и така да си запазят властта и награбеното и след като пак го измамят да продължат да го яхат, доят и ограбват, докато окончателно не го довършат и не съсипят и доразрушат страната.
      -
      ЗА НАС ИМА САМО ЕДНА ИСТИНСКА ПАРТИЯ И ТОВА Е НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ И САМО ЕДИН ЕДИНСТВЕН БОГ - НАШЕТО МИЛО И МНОГОСТРАДАЛНО, НО ВЕЛИКО ОТЕЧЕСТВО!
     
      Как някои от всички привърженици на отделните партии, които по свое желание са се срещали с нас за да обсъждат общите и нашите цели, тактически и стратегически задачи, пътищата и средствата за тяхното постигане, ПРИЕМА това което сме обсъждали, и сме им казвали открито и ясно в очите, си е тяхно право. Нямаме намерение да отстъпваме нито на крачка от това което е нужно и НИЕ сме заявили, трябва и ще направим за народа и децата на България. Няма да отстъпим защото само то, е единственото полезно нещо което ВСИЧКИ НИЕ ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО МОЖЕМ И ЩЕ НАПРАВИМ - за народа и най вече за бъдещето на България и вашите деца и внуци. Дори и за тези които все още, не са родени.
      -
      ...................... ПРОДЪЛЖАВА - 2 ..................
      -
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1439152559649336&set=p.1439152559649336&type=1&theater
      -
      Дали някои от низовите структури, редовите членове и симпатизанти на отделните уж родолюбиви и патриотични партии, движения и общности ще ни подкрепи в битката за свободата на народа и България, за нас е без всякакво значение.
      -
      ЗА НАС Е ВАЖНО КАТО МЪЖЕ С ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ, ДА СИ изпълним клетвата пред бойните знамена и дълга към БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД , пък да става каквото трябва и сме заслужили със кръвта и делата си.
     
      Няма кой друг освен тези от НАС, които СЕ КЛЕХМЕ НА КОЛЕНЕ ПРЕД БОЙНИТЕ ЗНАМЕНА и преминахме през военните училища и бойните части на БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА АРМИЯ , МВР и Вътрешни Войски да го направи. НИЕ СМЕ СИНОВЕТЕ НА ТОЗИ НАРОД И ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ИЗПЪЛНИМ ДЪЛГА И ОПРАВДАЕМ НЕГОВИТЕ ПОСЛЕДНИ НАДЕЖДИ!
      -
      Ако не го направим сега навеки ще опозорим не само своята собствена чест а и честта, паметта и достойнството на своите деца, предци, народ и ОТЕЧЕСТВО. ЩЕ БЪДЕМ ПРЕЗРЕНИ не само от тях а и ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ НАЦИИ В СВЕТА КАТО ПОДЛИ, ЛЪЖЛИВИ, СТРАХЛИВИ И НЕДОСТОЙНИ РОБИ!
      -
      Денят и часът на народната разплата, справедливо възмездие и съд вече наближава. ВИДОВДЕН ИДВА! И това не е денят на поредните химерични предсрочни лъже-избори които пак ще са предварително нагласени, купени и опорочени а дните в които народът ни, най после ще си отвори очите за да види, че за пореден път тези нагли и алчни политически мърши са го измамили. Дните когато най после той ще прозре, че само с лъже избори и беззъби протести никой и нищо няма да се промени. Че ако продължаваме робски покорно да си мълчим, бездействаме и си траем сме обречени да останем навеки безправни икономически роби и длъжници на банките, частните монополи и хилядите натрапени ни от продажните политически мърши – изкуствени търговски посредници. Че нито цените на тока, водата, дрехите, лекарствата, храната и горивата ще станат отново такива, каквито бяха преди лъже-прехода, нито пък образование и лечението на децата ни, ще станат безплатни ако която и да е от съществуващите днес партии вземе властта във ръцете си. Денят на свободата ще настъпи само когато най после прозрете, че сте обречени на вечно робство от чуждите банки и техните убийствени лихви, и от родната политическа измет! Обречени да бъде драни, избивани, насилвани и ограбвани, така както дори и през 500 годишната анадолска окупация не са ни насилвали и ограбвали.
      Свободата ще дойде - едва когато вместо днешната умишлено разделена от партии, религии, богатства и етнически различия безлична и хаотична тълпа се превърнем отново в ЕДИН ОБЕДИНЕН НАРОД ОТ ВОИНИ И ГЕРОИ. Когато се обединим около общата идея за национално освобождение от цялата тази крадлива окупационна колониална администрация наречена ПРАВИТЕЛСТВО, ПАРТИИ И ПАРЛАМЕНТ. Когато най после изпълним ЗАВЕТА НА КУБРАТ и сме готови да сътворим новото Българско Национално Възраждане, ще дойде времето да тръгнем в бой за свобода!
     
      Гответе се именно за тези дни, братя и сестри по вяра, кръв оръжие и дух! Във всички трагични моменти на нашата величава и многострадална история народът и страната ни са раждали своите герои. БОТЕВ, ЛЕВСКИ, БЕНКОВСКИ, ПЕТЛЕШЕВ, КАРАДЖАТА, ХАДЖИ ДИМИТЪР и хиляди други знайни и незнайни святи български титани, воини и герои!
      -
      ...................... ПРОДЪЛЖАВА - 3 ..................
      -
      https://www.youtube.com/watch?v=gI-Rioi1Vd4
      -
      Нашата родна земя е обилно полята с реки от тяхна кръв. Олтарът на Отечеството е издигнат върху костите и паметните плочи на тези величави наши предци и чутовни герои. Покажете ги на децата си. Разкажете им за техните подвизи. Покажете им със делата си, че никой и нищо не е забравено! Че ВИЕ, техните достойни родители сте готови да последвате пътя на предците си и да отвоювате със сила, вяра, воля, дух и чест - свободата и бъдещето на България. Не си губете времето в самосъжаление и не се отчайвайте. Няма земна сила която е в състояние да спре и победи един народ дръзнал да се изправи и сражава с оръжие в ръка и ако се наложи дори и да умре за свободата на децата си! Няма от какво да се страхувате, братя и сестри мои! Ще стане не това което ни желаят, враговете и крадливите политически боклуци и предатели а това което заслужим със делата си и ни е отредил- Господ Бог! Не, тези жалки духовни пигмей и корумпирана политическа измет продали нашите национални идеали, а НИЕ и Господ Бог сами определяме какво и как ще се случи с всеки един от нас и страната ни. Изправете се гордо! Обединете около себе си всеки вече пробуден ваш приятел, роднина, познат и колега. Превърнете се с делата и примера си, в техните водачи!
     
      Сформирайте свои местни щабове. Издигнете българските знамена по колите и домовете си. Оставете встрани всичко което ви разделя, като партии, религия, социално и обществено положение, защото всички НИЕ сме деца на майка България. Обединете се с всички други будни български граждани около ОБЩОТО НАРОДНО ДЕЛО! А то е ясно – освобождение на народа от настоящата окупация на враждебните нам външни сили и техните местни слуги и агенти на влияние! Прочистване на цялата власт и бизнес от чуждо влияние и конфискация на престъпно разпродадените български стратегически предприятия, отрасли и природни ресурси. Арест, следствие, съд и затвор за цялата престъпната политическа върхушка ограбила и разпродала на безценица българските национални богатства на чужденци без категоричното, предварително ясно изразено съгласие и решение на народа.
      -
      Конфискация и връщане във хазната на всичко откраднато и награбено от тази престъпна политическа сган и връщане на всички субсидии и държавното имущество получени от техните партийни ръководства. Връщане на цялата власт, стратегически отрасли и природни ресурси на страната под контрола на народа като единствен ПРЯК ВЪРХОВЕН СУВЕРЕН И РАЗПОРЕДИТЕЛ СЪС ВЛАСТТА И РЕСУРСИТЕ НА СТРАНАТА.
      -
      ВЪВЕЖДАНЕ НА ВРЕМЕННО ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ И ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ВОЕННО МОБИЛИЗАЦИОННИЯТ ПЛАН ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕ НА СТРАНАТА И СТАРТИРАНЕ НА НОВОТО НАЦИОНАЛНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО.
      -
      ...................... ПРОДЪЛЖАВА - 4 ..................
      -
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=716940548324336&set=gm.598535446867409&type=1&theater
      -
      Влизайте във тотална физическа, психическа и интелектуална форма. Закалете тялото и духът си! Водете съвместна информационно пропагандна и психологическа война с нашите противници и техните платени слуги и агенти. Формирайте местните щабове на Опълчението и Комитети за местно самоуправление. Изберете си най достойните от достойните сред Вас, за свои командири и водачи, и ги подкрепяйте, във всяка една стъпка по пътя. Грижете се за своите престарели родители и помагайте на всеки брат и сестра БЪЛГАРИН, във беда. Свържете се с щаба на опълчението за да може да получите помощ или съвети и да координирате своите действия по време, място и цели с останалите групи в страната.
      -
      Не чакайте Господ Бог да слезе от небесата. Той ще ни дари живот, свобода и победа, САМО АКО НИЕ , всеки ден и час от своят съзнателен живот се сражаваме и сме достойни за тях.
     
      Нямаме нужда от партии и избори за да си освободим народа и възродим Отечеството. Можем да го направим още днес и сами. Важното е да се почувстваме най после горди и достойни за свободата, съдбата и бъдещето си, синове и дъщери на МАЙКА БЪЛГАРИЯ. Децата и страната ни, имат нужда от всеки един от НАС. Военни, служители в МВР, учени, учители, изобретатели, журналисти, програмисти, следователи, съдии и прокурори, финансови експерти и ревизори, лекари, инженери, свещеници, работници, селяни! От всеки един от нас! Има и кои да ни подкрепи ако някои се опита да ни притиска със сила. Стотици хиляди доброволци от българските общности в чужбина и братските нам православни и славянски страни са готови да пристигнат и да се сражават рамо до рамо с нас за свободата и бъдещето на БЪЛГАРИЯ. На всички тях им е ясно, че освободим ли и спасим ли България то и целият останал свят ще последва този наш, светъл пример.
      -
      В момента сме в състояние на тотална война в която враговете ни и техните местни слуги се опитват окончателно да НИ изтребят и изтрият завинаги БЪЛГАРСКИЯТ РОД и име от тази свята земя. Поради това трябва да се действа само по военному. Мъже, жени и деца – всички заедно! НИЕ сме милиони а те са малка и жалка банда предатели и партийни престъпници. КОГАТО ЕДИН НАРОД Е ЕДИНЕН, ТОЙ Е НЕПОБЕДИМ!
      -
      Или те….. НАС, децата ни и България, или НИЕ тях!
      Нека настъпилата 2014 година, бъде годината на освобождението на нашето мило Отечество от финансово икономическата и военно политическа окупация на световната еврейско масонска мафия. Година на освобождението, възмездието и народният съд над престъпната нашенска политическа сган съставена от алчни и продажни партийни хиени най често с не български произход и националност. Нека 2014 бъде годината на Новото Българско Национално Възраждане, на неподозиран икономически и духовен всенароден възход. Нашата Велика и многострадална България отново ще бъде земен рай! Ще бъде!
      -
      РОДИНАТА ИЛИ СМЪРТ !
      -
      За мен е чест!
      нач. щаб подп. Валтер
      за контакти с щаба: ВОЕНЕН СЪЮЗ - BGMilitaryUnion@gmail.com, БНО „Шипка“ - BNOShipka@gmail.com,
      -
      КНС „Васил Левски“ - VDVSpecnaz@gmail.com
      скайп – ValterSpecnaz
     
      Военен съюз, Българско Народно Опълчение „Шипка“
      www.BNOShipka.org
      -
      РАЗПРОСТРАНИ И АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ В СТРОЯ!
      -
      -
      КОПИРАЛ , ПРЕДАЛ ЩАФЕТАТА ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ
      -
      http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=2014&p=statiibg&title=%C4%EE+%C3%F0%E0%E6%E4%E0%ED%E8%ED%E0+%CC%C2%D0+%96+%EC%E8%ED%E8%F1%F2%FA%F0+%D6%E2%E5%F2%E5%EB%E8%ED+%C9%EE%ED%F7%E5%E2%FA+-+31.12.2014
      -
      СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
      ШВЕЦИЯ

[НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]